Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Crnogorac Milić, D. (2024). KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić, Dunja. "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić, Dunja. "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić, D. (2024). 'KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić D. KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2024 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
D. Crnogorac Milić, "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260