Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Crnogorac Milić, D. (2024). KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić, Dunja. "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić, Dunja. "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić, D. (2024). 'KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
Crnogorac Milić D. KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2024 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260
D. Crnogorac Milić, "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260