Fitoremedijacijski potencijal vodene leće
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Gačić, D. (2018). Fitoremedijacijski potencijal vodene leće (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:948906
Gačić, Darija. "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:948906
Gačić, Darija. "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:948906
Gačić, D. (2018). 'Fitoremedijacijski potencijal vodene leće', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:948906
Gačić D. Fitoremedijacijski potencijal vodene leće [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:948906
D. Gačić, "Fitoremedijacijski potencijal vodene leće", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:948906
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.