Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Umnik, T. (2020). ISKORISTIVOST HMELJNIH PROIZVODA TIJEKOM PROIZVODNJE SLADOVINE I PIVA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:988817
Umnik, Tomislav. "ISKORISTIVOST HMELJNIH PROIZVODA TIJEKOM PROIZVODNJE SLADOVINE I PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:988817
Umnik, Tomislav. "ISKORISTIVOST HMELJNIH PROIZVODA TIJEKOM PROIZVODNJE SLADOVINE I PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:988817
Umnik, T. (2020). 'ISKORISTIVOST HMELJNIH PROIZVODA TIJEKOM PROIZVODNJE SLADOVINE I PIVA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:988817
Umnik T. ISKORISTIVOST HMELJNIH PROIZVODA TIJEKOM PROIZVODNJE SLADOVINE I PIVA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:988817
T. Umnik, "ISKORISTIVOST HMELJNIH PROIZVODA TIJEKOM PROIZVODNJE SLADOVINE I PIVA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:988817