završni rad
Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva

Helena Švigir (2015)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Švigir, H. (2015). Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689

Švigir, Helena. "Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689

Švigir, Helena. "Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689

Švigir, H. (2015). 'Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 05.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689

Švigir H. Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 05.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689

H. Švigir, "Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.