Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Paić, A. (2020). TRETMAN OZONOM U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:825555
Paić, Antonela. "TRETMAN OZONOM U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:825555
Paić, Antonela. "TRETMAN OZONOM U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:825555
Paić, A. (2020). 'TRETMAN OZONOM U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:825555
Paić A. TRETMAN OZONOM U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:825555
A. Paić, "TRETMAN OZONOM U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:825555