Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij
Citirajte ovaj rad
Brkljačić, D. (2021). PRIMJENA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PROTEINA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:586653
Brkljačić, Dino. "PRIMJENA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PROTEINA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:586653
Brkljačić, Dino. "PRIMJENA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PROTEINA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:586653
Brkljačić, D. (2021). 'PRIMJENA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PROTEINA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:586653
Brkljačić D. PRIMJENA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PROTEINA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:586653
D. Brkljačić, "PRIMJENA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PROTEINA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:586653