Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Blažević, M. (2021). RAZVOJ NOVIH SNACK PROIZVODA S POVEĆANIM UDJELOM PROTEINA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:922703
Blažević, Matea. "RAZVOJ NOVIH SNACK PROIZVODA S POVEĆANIM UDJELOM PROTEINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:922703
Blažević, Matea. "RAZVOJ NOVIH SNACK PROIZVODA S POVEĆANIM UDJELOM PROTEINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:922703
Blažević, M. (2021). 'RAZVOJ NOVIH SNACK PROIZVODA S POVEĆANIM UDJELOM PROTEINA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:922703
Blažević M. RAZVOJ NOVIH SNACK PROIZVODA S POVEĆANIM UDJELOM PROTEINA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:922703
M. Blažević, "RAZVOJ NOVIH SNACK PROIZVODA S POVEĆANIM UDJELOM PROTEINA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:922703