završni rad
UTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE

Zadravec, Romina
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Zadravec, R. (2021). UTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:991057

Zadravec, Romina. "UTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:991057

Zadravec, Romina. "UTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:991057

Zadravec, R. (2021). 'UTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:991057

Zadravec R. UTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:991057

R. Zadravec, "UTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:991057

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.