Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Šoprun, T. (2022). MOGUĆNOSTI PRIMJENE VISOKOG HIDROSTATSKOG TLAKA (HPP) PRI PROCESIRANJU SIROVINA VEGETABILNOG PODRIJETLA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:235770
Šoprun, Tin. "MOGUĆNOSTI PRIMJENE VISOKOG HIDROSTATSKOG TLAKA (HPP) PRI PROCESIRANJU SIROVINA VEGETABILNOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:235770
Šoprun, Tin. "MOGUĆNOSTI PRIMJENE VISOKOG HIDROSTATSKOG TLAKA (HPP) PRI PROCESIRANJU SIROVINA VEGETABILNOG PODRIJETLA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:235770
Šoprun, T. (2022). 'MOGUĆNOSTI PRIMJENE VISOKOG HIDROSTATSKOG TLAKA (HPP) PRI PROCESIRANJU SIROVINA VEGETABILNOG PODRIJETLA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:235770
Šoprun T. MOGUĆNOSTI PRIMJENE VISOKOG HIDROSTATSKOG TLAKA (HPP) PRI PROCESIRANJU SIROVINA VEGETABILNOG PODRIJETLA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:235770
T. Šoprun, "MOGUĆNOSTI PRIMJENE VISOKOG HIDROSTATSKOG TLAKA (HPP) PRI PROCESIRANJU SIROVINA VEGETABILNOG PODRIJETLA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:235770