završni rad
KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA

Akrap, Ana-Maria
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Akrap, A. M. (2023). KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164

Akrap, Ana Maria. "KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164

Akrap, Ana Maria. "KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164

Akrap, A. M. (2023). 'KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164

Akrap AM. KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164

A. M. Akrap, "KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.