Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Šeketa, I. (2024). FIZIKALNO-KEMIJSKE ANALIZE POLUGOTOVOG I GOTOVOG PROIZVODA U PIVARSTVU (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:856933
Šeketa, Ivana. "FIZIKALNO-KEMIJSKE ANALIZE POLUGOTOVOG I GOTOVOG PROIZVODA U PIVARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:856933
Šeketa, Ivana. "FIZIKALNO-KEMIJSKE ANALIZE POLUGOTOVOG I GOTOVOG PROIZVODA U PIVARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:856933
Šeketa, I. (2024). 'FIZIKALNO-KEMIJSKE ANALIZE POLUGOTOVOG I GOTOVOG PROIZVODA U PIVARSTVU', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:856933
Šeketa I. FIZIKALNO-KEMIJSKE ANALIZE POLUGOTOVOG I GOTOVOG PROIZVODA U PIVARSTVU [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2024 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:856933
I. Šeketa, "FIZIKALNO-KEMIJSKE ANALIZE POLUGOTOVOG I GOTOVOG PROIZVODA U PIVARSTVU", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:856933