Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Bedeković, L. (2024). UTJECAJ KORIŠTENJA GLIFOSATA NA MIKROBIOM PROBAVNOG SUSTAVA KOD LJUDI (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:157772
Bedeković, Lora. "UTJECAJ KORIŠTENJA GLIFOSATA NA MIKROBIOM PROBAVNOG SUSTAVA KOD LJUDI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:157772
Bedeković, Lora. "UTJECAJ KORIŠTENJA GLIFOSATA NA MIKROBIOM PROBAVNOG SUSTAVA KOD LJUDI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:157772
Bedeković, L. (2024). 'UTJECAJ KORIŠTENJA GLIFOSATA NA MIKROBIOM PROBAVNOG SUSTAVA KOD LJUDI', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:157772
Bedeković L. UTJECAJ KORIŠTENJA GLIFOSATA NA MIKROBIOM PROBAVNOG SUSTAVA KOD LJUDI [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2024 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:157772
L. Bedeković, "UTJECAJ KORIŠTENJA GLIFOSATA NA MIKROBIOM PROBAVNOG SUSTAVA KOD LJUDI", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:157772