završni rad
Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta

Domin, Dijana (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Domin, D. (2017). Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631

Domin, Dijana. "Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631

Domin, Dijana. "Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631

Domin, D. (2017). 'Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 11.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631

Domin D. Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 11.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631

D. Domin, "Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.