završni rad
Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva

Mario Fabijanec (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel sigurnosti i zaštite
Citirajte ovaj rad...

Fabijanec, M. (2017). Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009

Fabijanec, Mario. "Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009

Fabijanec, Mario. "Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009

Fabijanec, M. (2017). 'Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009

Fabijanec M. Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009

M. Fabijanec, "Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009