završni rad
Primjena konzervansa u proizvodnji krema

Mihlin, Kristina (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Mihlin, K. (2017). Primjena konzervansa u proizvodnji krema (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290

Mihlin, Kristina. "Primjena konzervansa u proizvodnji krema." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290

Mihlin, Kristina. "Primjena konzervansa u proizvodnji krema." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290

Mihlin, K. (2017). 'Primjena konzervansa u proizvodnji krema', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 10.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290

Mihlin K. Primjena konzervansa u proizvodnji krema [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 10.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290

K. Mihlin, "Primjena konzervansa u proizvodnji krema", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.