završni rad
Senzorska procjena instant proizvoda od kave

Vjeran Brodar (2018)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Brodar, V. (2018). Senzorska procjena instant proizvoda od kave (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921

Brodar, Vjeran. "Senzorska procjena instant proizvoda od kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921

Brodar, Vjeran. "Senzorska procjena instant proizvoda od kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921

Brodar, V. (2018). 'Senzorska procjena instant proizvoda od kave', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921

Brodar V. Senzorska procjena instant proizvoda od kave [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921

V. Brodar, "Senzorska procjena instant proizvoda od kave", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921