Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Radočaj, I. (2019). MIKROBNI TOKSINI U ŽITARICAMA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:147433
Radočaj, Ivana. "MIKROBNI TOKSINI U ŽITARICAMA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:147433
Radočaj, Ivana. "MIKROBNI TOKSINI U ŽITARICAMA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:147433
Radočaj, I. (2019). 'MIKROBNI TOKSINI U ŽITARICAMA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:147433
Radočaj I. MIKROBNI TOKSINI U ŽITARICAMA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:147433
I. Radočaj, "MIKROBNI TOKSINI U ŽITARICAMA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:147433