Perković, L. (2019). ALATI ZA IZREZIVANJE SAĆA IZ PČELARSKIH OKVIRA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:886223
Perković, Luka. "ALATI ZA IZREZIVANJE SAĆA IZ PČELARSKIH OKVIRA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:886223
Perković, Luka. "ALATI ZA IZREZIVANJE SAĆA IZ PČELARSKIH OKVIRA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:886223
Perković, L. (2019). 'ALATI ZA IZREZIVANJE SAĆA IZ PČELARSKIH OKVIRA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 04.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:886223
Perković L. ALATI ZA IZREZIVANJE SAĆA IZ PČELARSKIH OKVIRA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 04.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:886223
L. Perković, "ALATI ZA IZREZIVANJE SAĆA IZ PČELARSKIH OKVIRA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:886223