Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Bertek, N. (2015). Hipolipidemijski učinak arganovog ulja (Argania spinosa L.) u BL6 miša (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:031268
Bertek, Nikolina. "Hipolipidemijski učinak arganovog ulja (Argania spinosa L.) u BL6 miša." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:031268
Bertek, Nikolina. "Hipolipidemijski učinak arganovog ulja (Argania spinosa L.) u BL6 miša." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:031268
Bertek, N. (2015). 'Hipolipidemijski učinak arganovog ulja (Argania spinosa L.) u BL6 miša', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:031268
Bertek N. Hipolipidemijski učinak arganovog ulja (Argania spinosa L.) u BL6 miša [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:031268
N. Bertek, "Hipolipidemijski učinak arganovog ulja (Argania spinosa L.) u BL6 miša", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:031268