Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Švigir, H. (2015). Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689
Švigir, Helena. "Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689
Švigir, Helena. "Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689
Švigir, H. (2015). 'Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689
Švigir H. Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689
H. Švigir, "Mikrobiološka kontrola Paris punjenog čajnog peciva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:931689