Andrijanić, L. (2021). MARKETINŠKI MIKS RESTORANA BRZE HRANE NA PRIMJERU FRANŠIZE MCDONALD'S (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:474032
Andrijanić, Lorena. "MARKETINŠKI MIKS RESTORANA BRZE HRANE NA PRIMJERU FRANŠIZE MCDONALD'S." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:474032
Andrijanić, Lorena. "MARKETINŠKI MIKS RESTORANA BRZE HRANE NA PRIMJERU FRANŠIZE MCDONALD'S." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:474032
Andrijanić, L. (2021). 'MARKETINŠKI MIKS RESTORANA BRZE HRANE NA PRIMJERU FRANŠIZE MCDONALD'S', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:474032
Andrijanić L. MARKETINŠKI MIKS RESTORANA BRZE HRANE NA PRIMJERU FRANŠIZE MCDONALD'S [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:474032
L. Andrijanić, "MARKETINŠKI MIKS RESTORANA BRZE HRANE NA PRIMJERU FRANŠIZE MCDONALD'S", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:474032