Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Pintarić, D. (2021). PRIPRAVA I SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA I EKSTRAKATA ROGAČA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:640658
Pintarić, Diana. "PRIPRAVA I SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA I EKSTRAKATA ROGAČA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:640658
Pintarić, Diana. "PRIPRAVA I SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA I EKSTRAKATA ROGAČA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:640658
Pintarić, D. (2021). 'PRIPRAVA I SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA I EKSTRAKATA ROGAČA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:640658
Pintarić D. PRIPRAVA I SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA I EKSTRAKATA ROGAČA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:640658
D. Pintarić, "PRIPRAVA I SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA I EKSTRAKATA ROGAČA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:640658