Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Stanić, S. (2022). PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić, Saša. "PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić, Saša. "PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić, S. (2022). 'PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
Stanić S. PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305
S. Stanić, "PROIZVODNJA I KONTROLA KVALITETE SLADOLEDNE SMJESE OD VANILIJE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:090305