Pacić, D. (2022). STANJE I MOGUĆNOSTI ENOGASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:014252
Pacić, Dora. "STANJE I MOGUĆNOSTI ENOGASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:014252
Pacić, Dora. "STANJE I MOGUĆNOSTI ENOGASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:014252
Pacić, D. (2022). 'STANJE I MOGUĆNOSTI ENOGASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:014252
Pacić D. STANJE I MOGUĆNOSTI ENOGASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:014252
D. Pacić, "STANJE I MOGUĆNOSTI ENOGASTRONOMSKOG TURIZMA DALMACIJE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:014252