Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Barić, M. (2023). ODREĐIVANJE HLAPLJIVIH SPOJEVA I POLIFENOLA U PIVU (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:263641
Barić, Monika. "ODREĐIVANJE HLAPLJIVIH SPOJEVA I POLIFENOLA U PIVU." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:263641
Barić, Monika. "ODREĐIVANJE HLAPLJIVIH SPOJEVA I POLIFENOLA U PIVU." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:263641
Barić, M. (2023). 'ODREĐIVANJE HLAPLJIVIH SPOJEVA I POLIFENOLA U PIVU', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:263641
Barić M. ODREĐIVANJE HLAPLJIVIH SPOJEVA I POLIFENOLA U PIVU [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:263641
M. Barić, "ODREĐIVANJE HLAPLJIVIH SPOJEVA I POLIFENOLA U PIVU", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:263641