Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Akrap, A. M. (2023). KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164
Akrap, Ana Maria. "KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164
Akrap, Ana Maria. "KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164
Akrap, A. M. (2023). 'KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164
Akrap AM. KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164
A. M. Akrap, "KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:455164