završni rad
KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA

Crnogorac Milić, Dunja
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Crnogorac Milić, D. (2024). KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260

Crnogorac Milić, Dunja. "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260

Crnogorac Milić, Dunja. "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260

Crnogorac Milić, D. (2024). 'KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260

Crnogorac Milić D. KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2024 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260

D. Crnogorac Milić, "KONZUMACIJA MLIJEČNIH PROIZVODA U PREVENCIJI RAKA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:245260

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.