Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Domin, D. (2017). Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631
Domin, Dijana. "Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631
Domin, Dijana. "Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631
Domin, D. (2017). 'Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631
Domin D. Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631
D. Domin, "Usporedba osnovnih parametara kakvoće crnih vina različitih sorta", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:450631