Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Lukinec, I. (2016). Finalizacija i kontrola kvalitete sladoleda Silk Milk (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:503085
Lukinec, Ivana. "Finalizacija i kontrola kvalitete sladoleda Silk Milk." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:503085
Lukinec, Ivana. "Finalizacija i kontrola kvalitete sladoleda Silk Milk." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:503085
Lukinec, I. (2016). 'Finalizacija i kontrola kvalitete sladoleda Silk Milk', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:503085
Lukinec I. Finalizacija i kontrola kvalitete sladoleda Silk Milk [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:503085
I. Lukinec, "Finalizacija i kontrola kvalitete sladoleda Silk Milk", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:503085