Veleučilište u Karlovcu Odjel sigurnosti i zaštite
Citirajte ovaj rad
Galunić, M. (2016). Opasnosti i mjere zaštite u procesu proizvodnje hrane (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:366774
Galunić, Mirjana. "Opasnosti i mjere zaštite u procesu proizvodnje hrane." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:366774
Galunić, Mirjana. "Opasnosti i mjere zaštite u procesu proizvodnje hrane." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:366774
Galunić, M. (2016). 'Opasnosti i mjere zaštite u procesu proizvodnje hrane', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:366774
Galunić M. Opasnosti i mjere zaštite u procesu proizvodnje hrane [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:366774
M. Galunić, "Opasnosti i mjere zaštite u procesu proizvodnje hrane", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:366774