Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Ružić, Š. (2017). Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911
Ružić, Štefica. "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911
Ružić, Štefica. "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911
Ružić, Š. (2017). 'Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911
Ružić Š. Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911
Š. Ružić, "Utjecaj različitih temperatura čuvanja na svojstva mlijeka u prahu", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:022911