Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Čondrić, I. (2017). Utjecaj sinergije modificirane atmosfere i ambalažnih materijala na trajnost svježeg sira (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:934604
Čondrić, Ivana. "Utjecaj sinergije modificirane atmosfere i ambalažnih materijala na trajnost svježeg sira." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:934604
Čondrić, Ivana. "Utjecaj sinergije modificirane atmosfere i ambalažnih materijala na trajnost svježeg sira." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:934604
Čondrić, I. (2017). 'Utjecaj sinergije modificirane atmosfere i ambalažnih materijala na trajnost svježeg sira', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:934604
Čondrić I. Utjecaj sinergije modificirane atmosfere i ambalažnih materijala na trajnost svježeg sira [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:934604
I. Čondrić, "Utjecaj sinergije modificirane atmosfere i ambalažnih materijala na trajnost svježeg sira", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:934604