Veleučilište u Karlovcu Odjel sigurnosti i zaštite
Citirajte ovaj rad
Fabijanec, M. (2017). Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009
Fabijanec, Mario. "Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009
Fabijanec, Mario. "Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009
Fabijanec, M. (2017). 'Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009
Fabijanec M. Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009
M. Fabijanec, "Analiza radnih mjesta metodom OWAS u procesu proizvodnje piva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:046009