Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Mihlin, K. (2017). Primjena konzervansa u proizvodnji krema (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290
Mihlin, Kristina. "Primjena konzervansa u proizvodnji krema." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290
Mihlin, Kristina. "Primjena konzervansa u proizvodnji krema." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290
Mihlin, K. (2017). 'Primjena konzervansa u proizvodnji krema', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290
Mihlin K. Primjena konzervansa u proizvodnji krema [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290
K. Mihlin, "Primjena konzervansa u proizvodnji krema", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:509290