Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Brodar, V. (2018). Senzorska procjena instant proizvoda od kave (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921
Brodar, Vjeran. "Senzorska procjena instant proizvoda od kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921
Brodar, Vjeran. "Senzorska procjena instant proizvoda od kave." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921
Brodar, V. (2018). 'Senzorska procjena instant proizvoda od kave', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921
Brodar V. Senzorska procjena instant proizvoda od kave [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2018 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921
V. Brodar, "Senzorska procjena instant proizvoda od kave", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:837921