undergraduate thesis
PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA

Jotić, Karla
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Jotić, K. (2019). PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, K. (2019). 'PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 23 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić K. PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2021 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

K. Jotić, "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Islandora Bookmark - Please login to use this feature