undergraduate thesis
PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA

Jotić, Karla
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Jotić, K. (2019). PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, K. (2019). 'PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 10 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić K. PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2022 June 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

K. Jotić, "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Please login to the repository to save this object to your list.