Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Jotić, K. (2019). PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić, K. (2019). 'PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić K. PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
K. Jotić, "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135