završni rad
PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA

Karla Jotić (2019)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Jotić, K. (2019). PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, K. (2019). 'PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 23.02.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić K. PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 23.02.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

K. Jotić, "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.