undergraduate thesis
PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA

Jotić, Karla
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Jotić, K. (2019). PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić, K. (2019). 'PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Jotić K. PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

K. Jotić, "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135

Please login to the repository to save this object to your list.