završni rad
Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde

Fric, Rebeka (2015)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij

Citirajte ovaj rad

Fric, R. (2015). Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric, R. (2015). 'Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 03.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric R. Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 03.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

R. Fric, "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.