Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study
Cite this document
Fric, R. (2015). Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric, R. (2015). 'Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric R. Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2015 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
R. Fric, "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417