undergraduate thesis
Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde

Rebeka Fric (2015)
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology
Professional Study of Food Processing Technology - Full-time study
Cite this document

Fric, R. (2015). Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric, R. (2015). 'Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 05 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Fric R. Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2015 [cited 2020 April 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

R. Fric, "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417

Islandora Bookmark - Please login to use this feature