završni rad
Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja

Lucija Marđokić (2019)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Marđokić, L. (2019). Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić, Lucija. "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić, Lucija. "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić, L. (2019). 'Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 23.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić L. Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

L. Marđokić, "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819