Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Marđokić, L. (2019). Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819
Marđokić, Lucija. "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819
Marđokić, Lucija. "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819
Marđokić, L. (2019). 'Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819
Marđokić L. Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819
L. Marđokić, "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819