završni rad
MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA

Fabijanić, Ivan
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Fabijanić, I. (2020). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527

Fabijanić, Ivan. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527

Fabijanić, Ivan. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527

Fabijanić, I. (2020). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 29.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527

Fabijanić I. MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 29.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527

I. Fabijanić, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.