Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Cvetić, P. (2020). ZASLAĐIVAČI I PREHRAMBENI PROIZVODI ZA DIJABETIČARE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:098432
Cvetić, Petra. "ZASLAĐIVAČI I PREHRAMBENI PROIZVODI ZA DIJABETIČARE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:098432
Cvetić, Petra. "ZASLAĐIVAČI I PREHRAMBENI PROIZVODI ZA DIJABETIČARE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:098432
Cvetić, P. (2020). 'ZASLAĐIVAČI I PREHRAMBENI PROIZVODI ZA DIJABETIČARE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:098432
Cvetić P. ZASLAĐIVAČI I PREHRAMBENI PROIZVODI ZA DIJABETIČARE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:098432
P. Cvetić, "ZASLAĐIVAČI I PREHRAMBENI PROIZVODI ZA DIJABETIČARE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:098432