završni rad
Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije

Danica Špoljar (2015)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Špoljar, D. (2015). Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar, Danica. "Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar, Danica. "Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar, D. (2015). 'Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar D. Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

D. Špoljar, "Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304