završni rad
UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA

Hanžek, Emilija
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij

Citirajte ovaj rad

Hanžek, E. (2021). UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687

Hanžek, Emilija. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687

Hanžek, Emilija. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687

Hanžek, E. (2021). 'UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687

Hanžek E. UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687

E. Hanžek, "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.