završni rad
MIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI

Kvesić, Ivana
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kvesić, I. (2021). MIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:812823

Kvesić, Ivana. "MIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:812823

Kvesić, Ivana. "MIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:812823

Kvesić, I. (2021). 'MIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 04.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:812823

Kvesić I. MIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 04.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:812823

I. Kvesić, "MIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:812823

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.