završni rad
UTJECAJ PROCESNIH PARAMETARA I SIROVINE NA OPTIMIZACIJU PROCESA FILTRABILNOSTI PIVA

Jurinić, Tomislav
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Jurinić, T. (2021). UTJECAJ PROCESNIH PARAMETARA I SIROVINE NA OPTIMIZACIJU PROCESA FILTRABILNOSTI PIVA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:554872

Jurinić, Tomislav. "UTJECAJ PROCESNIH PARAMETARA I SIROVINE NA OPTIMIZACIJU PROCESA FILTRABILNOSTI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:554872

Jurinić, Tomislav. "UTJECAJ PROCESNIH PARAMETARA I SIROVINE NA OPTIMIZACIJU PROCESA FILTRABILNOSTI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:554872

Jurinić, T. (2021). 'UTJECAJ PROCESNIH PARAMETARA I SIROVINE NA OPTIMIZACIJU PROCESA FILTRABILNOSTI PIVA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 21.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:554872

Jurinić T. UTJECAJ PROCESNIH PARAMETARA I SIROVINE NA OPTIMIZACIJU PROCESA FILTRABILNOSTI PIVA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 21.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:554872

T. Jurinić, "UTJECAJ PROCESNIH PARAMETARA I SIROVINE NA OPTIMIZACIJU PROCESA FILTRABILNOSTI PIVA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:554872

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.