završni rad
USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA

Grmek, Matej
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Grmek, M. (2022). USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581

Grmek, Matej. "USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581

Grmek, Matej. "USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581

Grmek, M. (2022). 'USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 28.09.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581

Grmek M. USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 28.09.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581

M. Grmek, "USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.