Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Radan, K. (2022). KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan, Katarina. "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan, Katarina. "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan, K. (2022). 'KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan K. KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
K. Radan, "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291